Incentive Maastricht

Bent u op zoek naar een leuke incentive in Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mister Maastricht organiseert uw incentive met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Kent u de stad goed? Of helemaal niet? Wij hebben leuke programma’s en arrangementen die een leuke en krachtige invulling kunnen zijn een leuke middag in Maastricht.

U kunt bij ons terecht voor city games, gps-spellen, proeverijen en rondleiding. Uw incentive maken we op maat en wordt mede opgesteld en afgestemd aan de hand van uw wensen en specifieke ideeën. Wilt u zoveel mogelijk zien van de buurt Wyck? Of zoveel mogelijk “bekend Maastricht” – Onze Lieve Vrouweplein, Vrijthof en de Sint Servaasbrug? Het is allemaal mogelijk. Laat het ons weten en we maken uw bedrijfsuitje in Maastricht op maat.

Gaat u binnenkort op stap met collega’s? Laat het ons weten en wij spelen graag gastheer voor uw incentive. Bel 043 325 84 82 of stuur een email naar info@mistermaastricht.nl . U bent van harte welkom bij ons in Maastricht!

Mister Maastricht
Postbus 915
6200 AX Maastricht
T. + 31 (0) 43 325 84 82
E. info@mistermaastricht.nl

Afdelingsuitje Maastricht | Arrangementen Maastricht | Personeelsuitje Maastricht | Teamuitje Maastricht | Bedrijfsuitje organiseren Maastricht