Bedrijfsuitje organiseren Maastricht

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mister Maastricht organiseert bedrijfsuitjes en teambuilding voor kleine en grote gezelschappen in de stad. Met een team van enthousiaste collega’s staan wij klaar om u een leuke en geslaagde middag in onze stad te bezorgen.

Bedrijfsuitje organiseren Maastricht

Wilt u uw bedrijfsuitje in Maastricht zelf organiseren? Of juist de organisatie uit handen geven? Wij hebben verschillende arrangementen om een bijdrage aan uw uitje te leveren. Ook nemen wij graag de gehele organisatie voor u uit handen. Al naar geland we u mee van dienst kunnen zijn.

Om uw bedrijfsuitje zelf te organiseren hebben we verschillende mogelijkheden; City Games, proeverijen, moderne speurtochten en workshops. Allemaal met een kleine of duidelijke link naar Maastricht. Heeft u specifieke wensen of behoefte aan een programma op maat? Ook dat behoort tot de opties.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en aanbod? Bel ons op 043 325 84 82 of stuur een email naar info@mistermaastricht.nl Wij zijn u graag van dienst om u te helpen bij het organiseren van uw bedrijfsuitje.

Mister Maastricht
Postbus 915
6200 AX Maastricht
T. + 31 (0) 43 325 84 82
E. info@mistermaastricht.nl

Afdelingsuitje Maastricht | Arrangementen Maastricht | Incentive Maastricht | Personeelsuitje Maastricht | Teamuitje Maastricht