Arrangementen Maastricht

Voor leuke en bijzondere arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres! Op zoek naar een activiteit of invulling voor een uitje? Mister Maastricht biedt vele arrangementen voor kleinere en grotere groepen die iets leuks willen doen in de stad.

Er zijn tal van mogelijkheden om invulling te geven aan uw uitje in Maastricht. Er zijn vele arrangementen beschikbaar als Discovery Game, rondleiding in de Bisschopsmolen, proeverij bij Thiessen, GPS-Game The Target, Goochelworkshop en nog veel meer. Kijk voor uitgebreide beschrijving bij de verschillende arrangementen in de categorieën en de Top 5 Maastricht.

Met jong team van enthousiaste collega’s plannen wij uw uitje in Maastricht zorgvuldig met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Daarbij kunt u aangeven, indien u speciale wensen heeft ten aanzien van het programma. Er kan altijd een combinatie worden gemaakt van een van de arrangementen met lunch, borrel en/of diner.

Wilt u een van onze arrangementen boeken of meer weten over de mogelijkheden? Bel 043 325 84 82 of stuur een mail naar info@mistermaastricht.nl Wij verwelkomen u graag spoedig in Maastricht!

Mister Maastricht
Postbus 915
6200 AX Maastricht
T. + 31 (0) 43 325 84 82
E. info@mistermaastricht.nl

Afdelingsuitje Maastricht | Incentive Maastricht | Personeelsuitje Maastricht | Teamuitje Maastricht | Bedrijfsuitje organiseren Maastricht