Teamuitje Maastricht

Wordt het tijd om met uw team weer eens iets leuks te doen? Voor een leuk en gezellig teamuitje bent u bij Mister Maastricht aan het juiste adres. Een uitgebreid aanbod van city games en teambuilding hebben wij paraat om uw teamuitje in Maastricht tot een succes te maken.

Teamuitje Maastricht

Bent u erg bekend in Maastricht? Of kent u de stad juist helemaal niet zo goed? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor uw teamuitje, ongeacht uw kennis van de stad. Moderne speurtochten, rondleidingen, proeverijen of workshops; er zijn veel mogelijkheden voor een leuke invulling van uw teamuitje in Maastricht. Met een team van jonge en enthousiaste medewerkers staan wij klaar om uw programma goed en doortastend vorm te geven. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten. U kunt ons bereiken door te bellen op 043 325 84 82 of te mailen op info@mistermaastricht.nl . U bent bij ons van harte welkom. Wij hebben u graag als gast voor uw teamuitje in Maastricht.

Mister Maastricht
Postbus 915
6200 AX Maastricht
T. + 31 (0) 43 325 84 82
E. info@mistermaastricht.nl

Afdelingsuitje Maastricht | Arrangementen Maastricht | Incentive Maastricht | Personeelsuitje Maastricht | Bedrijfsuitje organiseren Maastricht