Personeelsuitje Maastricht

Bent u op zoek naar een leuk uitje in Maastricht met uw personeel? De leukste en gezelligste personeelsuitjes heeft u met Mister Maastricht. U kunt bij ons kiezen uit verschillende arrangementen en programma’s. Rondleiding, gps-games, proeverijen, moderne speurtochten; het zijn allemaal mogelijke invullingen om uw personeelsuitje in Maastricht op een leuke manier vorm te geven.

Personeelsuitje Maastricht

Kent u de geschiedenis van de Preekherengang? Weet u waar de naam Lang Grachtje vandaan komt? Op hoeveel stenen is de Sint Servaasbrug gebouwd? Deze vragen over Maastricht kunnen onderdeel zijn van een van onze City Games, bestaande uit opdrachten waarbij u met uw collega’s de strijd met elkaar aan gaat. Wilt u liever een leerzame invulling voor uw personeelsuitje in Maastricht? Rondleiding en workshops behoren ook tot de mogelijkheden. Met een jong team van enthousiaste collega’s staan wij voor u klaar om uw uitje tot een succes te maken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij ons in Maastricht? Bel ons op 043 325 84 82 of stuur een email naar info@mistermaastricht.nl Wij zijn u graag van dienst en u bent van harte welkom bij ons voor uw personeelsuitje!

Mister Maastricht
Postbus 915
6200 AX Maastricht
T. + 31 (0) 43 325 84 82
E. info@mistermaastricht.nl

Afdelingsuitje Maastricht | Arrangementen Maastricht | Incentive Maastricht | Teamuitje Maastricht | Bedrijfsuitje organiseren Maastricht