Afdelingsuitje Maastricht

Bent u op zoek naar een afdelingsuitje in Maastricht? Dan bent u aan het juist adres. Mister Maastricht organiseert verschillende activiteiten in de stad voor een leuke en verrassende invulling van uw afdelingsuitje. Al 6 jaar zijn wij ook in de stad aan de Maas actief.

Afdelingsuitje Maastricht

Wij bieden verschillende activiteiten, variërend van City Games, moderne speurtochten, proeverijen, bezoeken en rondleidingen. Eventueel kunt u ook in de omgeving van Maastricht een afdelingsuitje organiseren. Ook daarvoor hebben we verschillende mogelijkheden. Vraag het ons en wij stellen graag een programma voor u samen, eventueel op maat.

Met een team van jonge en enthousiaste collega’s staan wij voor u klaar om uw afdelingsuitje te verzorgen, zodat u met collega’s een leuke en onvergetelijke dag in Maastricht zult hebben.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw afdelingsuitje? Neem dan contact met ons op. Bel 043 325 84 82 of stuur een email naar info@mistermaastricht.nl Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in Maastricht.

Mister Maastricht
Postbus 915
6200 AX Maastricht
T. + 31 (0) 43 325 84 82
E. info@mistermaastricht.nl

Arrangementen Maastricht | Incentive Maastricht | Personeelsuitje Maastricht | Teamuitje Maastricht | Bedrijfsuitje organiseren Maastricht