Ontdek Maastricht op een actieve en interactieve manier met het spannende The Target – een real-life videogame vol teambuilding, competitie, spanning en fun!

The Target is een levensechte videogame welke op tablets gespeeld wordt. Het centrum van Maastricht vormt het decor. In teams gaat uw gezelschap op pad en rent u door de straten van deze prachtstad. Competitie, teambuilding en gezelligheid komen samen in deze bijzondere GPS Game – zeer geschikt voor bedrijfsuitjes maar ook voor familiedagen of vrijgezellenfeesten!

Eén van de teams bestaat uit gevaarlijke gangsters. Zij zijn uit de gevangenis ontsnapt en terroriseren nu de stad. Door het plegen van misdaden ontvangen ze verschillende geldbedragen. Hun doel is om € 1.000.000,- te verdienen, wat ze doen door virtuele geldwagens, explosieven en wapens te verzamelen. De overige teams vormen de politie. Zij worden op pad gestuurd om de locatie van de gangsters te achterhalen en hen uit te schakelen.

De politieteams krijgen via de tablets aanwijzingen over de locatie van de gangsters. Ze moeten puzzelen en samenwerken om de gangsters in te sluiten en virtueel te beschieten. De gangsterteams kunnen dit dwarsbomen door onder andere het plaatsen van virtuele bommen en inschakelen van kogelwerende vesten. Wanneer de politieteams de gangsters op tijd weten uit te schakelen, hebben zij gewonnen. Zo niet, dan winnen de gangsters! U kunt meerdere rondes spelen waarin de teams elkaar afwisselen. Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve GPS spel!

Dit spel kan plaatsvinden in Maastricht, maar bijvoorbeeld ook in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Of op een unieke, door u gekozen locatie. De verdere invulling van uw dag is flexibel. Vraag ons naar de mogelijkheden van een arrangement op maat!

Prijs - € 45,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, gebruik van de tablets, fotoshoot en 1 drankje p.p. tijdens de pauze halverwege het spel. Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 8 tot 120 personen
– flexibele start- en eindtijd
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– duur arrangement: 2,5 tot 4 uur

Extra's

Wij kunnen uw arrangement aanvullen met onder andere een lunch, borrel en/of diner. Of kies voor een avondvullend programma inclusief Pubquiz. Neem voor een arrangement op maat contact op!

Contact
Bel of mail ons!
Interesse in een actieve dag teambuilding in hartje Maastricht? Wij regelen het!