Teambuilding & Events

Bent u op zoek naar een leuke en effectieve teambuilding met uw collega’s en medewerkers?
Mister Maastricht is u graag van dienst. Wij hebben een breed aanbod van leuke activiteiten die u in kan zetten voor een krachtige en doeltreffende teambuilding in Maastricht.

Over de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met programma’s voor teambuilding met onze gasten. We hebben verschillende activiteiten en city games, die aan deze doelstelling bijdragen. Zo is The Target een interactief spel, gespeeld op tablets, waarbij competitie, interactie en samenwerking belangrijk is. Verder kunt u deelnemen aan een workshop Close Up Magic, waarbij u een kijkje krijgt in de wereld van de magie en waarbij u als team een fascinerende en bijzondere ervaring zal krijgen.

Daarnaast is er Team Me Up. Ook deze city game wordt gespeeld op tablets en speelt zich af in de binnenstad van Maastricht. Het spel draait om vragen en opdrachten, waarbij teams met elkaar de competitie aangaan. Het spel is zeer flexibel en er is veel mogelijkheid tot maatwerk – bijv. voor vragen over uw bedrijf of organisatie – om de teambuilding nog sterker en effectiever te maken.

Met een team van jonge en enthousiaste collega’s staan wij voor u klaar om een leuke en effectief programma in Maastricht te organiseren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw teambuilding?
Neem contact met ons op of klik hieronder op een de activiteiten.