Ontdek de prachtige binnenstad van Maastricht met het interactieve Team Me Up – een knotsgek tabletspel waarin vragen, opdrachten, sightseeing en teamwork centraal staan!

Team Me Up is een interactief GPS spel dat op tablets wordt gespeeld. In teams gaat uw gezelschap op pad en de strijd met elkaar aan. Dit gebeurt in de vorm van vragen, opdrachten, challenges en duels. De teams strijden om de meeste punten en kunnen elkaar dwarsbomen en virtueel bekogelen door middel van augmented reality. De route wordt op maat gemaakt en loopt langs verschillende typisch Maastrichtse hotspots en highlights.

De opdrachten binnen het spel gaan onder andere over de stad Maastricht en over uw gezelschap. Het spel wordt op maat gemaakt en graag voegen wij vragen over uw bedrijf of organisatie toe, welke u zelf kunt aanleveren. Op deze manier is Team Me Up het perfecte spel voor een dagje teambuilding met collega’s of partners. Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve tabletspel!

Team Me Up is een actief, interactief en gezellig spel en daardoor zeer geschikt voor een personeelsuitje vol teambuilding, maar ook voor een familiedag vol gezelligheid. Elk team krijgt een tablet mee en ontdekt de stad te voet met een route op maat. De start-, finish- en borrellocatie passen wij altijd aan op uw wensen.

Ook is de verdere invulling van uw evenement flexibel. Graag stellen wij een passend arrangement voor u samen en organiseren wij uw horeca en eventuele extra activiteiten. Interesse in een avondvullend programma vol gezelligheid? Dan raden wij onze interactieve en leerzame Mister Maastricht Pubquiz aan. Gebaseerd op de achtergrond van uw gezelschap adviseren wij u graag en stippelen wij uw perfecte dagje Maastricht uit!

Prijs - € 45,- p.p.

Inclusief begeleiding, gebruik tablets, route en opdrachten op maat, fotoshoot, 1 drankje p.p. tijdens de pauze en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 12 tot 120 personen
– spel op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– duur arrangement: 2 tot 4 uur

Extra's

Wij kunnen uw arrangement aanvullen met onder andere een lunch, borrel en/of diner. Of kies voor een avondvullend programma inclusief Pubquiz. Neem voor een arrangement op maat contact op!

Contact
Bel of mail ons!
Een actieve middag vol gezelligheid en teambuilding in Maastricht boeken?