Een interactief evenement vol spanning, gezelligheid en teambuilding – met de Mister Maastricht PubQuiz heeft uw gezelschap gegarandeerd een leuke dag!
De PubQuiz

Uw gezelschap speelt de interactieve, leerzame en gezellige Mister Maastricht PubQuiz op een unieke locatie naar wens. Combineer vragen uit verschillende categorieën met foto’s, muziekfragmenten en bonusrondes. Tussendoor geniet u van hapjes, drankjes en elkaars gezelschap!

Het Spel

In teams gaat uw gezelschap de strijd met elkaar aan. De thema’s zijn onder andere sport, muziek, geschiedenis en film. Maar ook gepersonaliseerde vragen over uw bedrijf of organisatie worden in het spel verwerkt. Het niveau wordt bovendien aangepast aan de groep en diens kennis en interesses.

Discovery Game

De PubQuiz uitbreiden met een City Game voor een actief dagprogramma? Mister Maastricht regelt het graag! Met onze Discovery Game ontdekt u de prachtige binnenstad van Maastricht op een originele manier. De meerprijs hiervan bedraagt € 17,50 p.p. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Prijs - € 825,-

Inclusief:
– organisatie & begeleiding
– beker voor het winnende team
– quizmaster & apparatuur
– keuze uit categorieën & maatwerk
Exclusief BTW en horeca.

Details

– 20 tot 200 personen
– 1,5 tot 3 uur
– uitbreiden met borrel en/of diner
– uitbreiden met Discovery Game
– op locatie naar wens
– maatwerk categorieën en vragen

Boek nu

Heeft u interesse in een gezellig en interactief teambuilding evenement op maat in Maastricht? Neem dan contact op met Mister Maastricht voor de mogelijkheden!

Contact
Bel of mail ons!
Op zoek naar een interactieve PubQuiz op maat? Neem contact met ons op!