Mister Maastricht heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding & events op maat. Wij combineren uw wensen en doelstellingen met onze expertise en kennis. Zo stellen we originele arrangementen samen en creëren we succesvolle evenementen!
Uw doelstellingen

Een succesvol evenement begint bij ons met een goed gesprek. Samen bespreken wij uw doelstellingen en wensen voor de dag. Met dit als uitgangspunt stelt Mister Maastricht een arrangement op maat samen dat aansluit op uw gezelschap.

Uw wensen & ideeën

Misschien heeft u zelf ideeën of wensen over de invulling van uw evenement. Deze bespreken wij graag met u. Zo zorgen we ervoor dat alle partijen op één lijn zitten en we een geslaagde dag teambuilding kunnen neerzetten.

Uw gezelschap

Mister Maastricht houdt rekening met de achtergrond en samenstelling van uw gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan leeftijd, interesses en kennis van de stad. Hierdoor kunnen wij evenementen op maat bieden.

Voorstel op maat

Na de intake doen wij u een voorstel voor een arrangement op maat. Het spel, de locaties en de tijden zijn flexibel en worden aangepast op de wensen van onze gasten. Ook de extra activiteiten en horeca regelen wij voor u.

Ons netwerk

Wij hebben een uitgebreid netwerk van lokale partners in verschillende branches. Met hen streven wij naar een duurzame relatie gebaseerd op vertrouwen, professionaliteit en plezier. Graag koppelen wij hen aan uw evenement voor een geslaagde dag.

Onze collega's

Het team van Mister Maastricht bestaat uit enthousiaste professionals met passie voor events en de stad Maastricht. Graag zijn wij u van dienst bij het uitwerken en uitvoeren van uw perfecte teamuitje, personeelsuitje of teambuildingsevenement.

10+
Jaar ervaring
15+
Enthousiaste medewerkers
1500+
Evenementen op maat
37500+
Tevreden gasten
Contact
Bel of mail ons!
Interesse in een evenement op maat voor uw bedrijf, organisatie of gezelschap?