Ga op ontdekkingstocht door het prachtige centrum van Maastricht met de Discovery Game en sluit de dag af met een culinaire traktatie op hoog niveau; een heerlijke wijnproeverij op een unieke locatie in de binnenstad!
Discovery Game

Uw gezelschap gaat op ontdekkingstocht door Maastricht aan de hand van onze Discovery Game. Sightseeing, teambuilding, actie en gezelligheid staan centraal in deze city game. Gegarandeerd een unieke manier om zowel uw gezelschap als het prachtige Maastricht beter te leren kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Genieten

Na afloop van de Mister Maastricht Discovery Game wordt u op een unieke locatie in de stad ontvangen. Hier doen we eerst de prijsuitreiking en geniet uw gezelschap een prachtige interieur, enthousiaste sommeliers en heerlijke wijnen. Een wijnproeverij is gegarandeerd culinair genieten!

de Proeverij

Tijdens de proeverij neemt de sommelier u mee op reis door de geschiedenis en het verhaal van verschillende wijnsoorten. U ontvangt meerdere proefglazen wijn en bijpassende amuses en lekkernijen. U geniet ondertussen van de gezelligheid van uw gezelschap en het mooie Maastricht.

Prijs

€ 35,- p.p. 4 wijnen
€ 45,- p.p. 6 wijnen
Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat, wijnproeverij – rondleiding, wijnen, water, brood en luxe kaassoorten – en fles champagne voor het winnende team. Exclusief BTW en overige horeca. De vaste organisatiefee bedraagt € 75,-.

Details

– 12 tot 150 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en eindlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– duur arrangement: 3 tot 5,5 uur
– voor kleinere groepen maken wij een prijsaanpassing

Direct boeken

Wilt u meer weten over een Discovery Game in combinatie met een wijnproeverij? Bel 043 325 84 82 of mail naar info@mistermaatricht.nl voor een gezellige dag teambuilding in Maastricht!

Contact
Bel of mail ons!
Ontdekken plus genieten? Neem contact op voor een evenement op maat!