Een gezellige dag teambuilding afsluiten met een heerlijke, interactieve workshop vlaaien maken – dat kan met het Discovery Game + Vlaaien Workshop arrangement van Mister Maastricht!
De Bisschopsmolen

De Bisschopsmolen stamt uit de elfde eeuw en is de oudste werkende molen in zijn soort in Nederland. Kwaliteit staat centraal in deze authentiek Maastrichtse bakkerij, waar heerlijke broden, cakes, koeken en vlaaien worden gemaakt. Een lust voor het oog én de smaakpupillen!

De Workshop

U wordt ontvangen met koffie en vlaai. Vervolgens gaat u deelnemen aan een workshop vlaai maken. De kneepjes van het bakkersvak worden u bijgebracht en u krijgt inzicht in het ambachtelijke proces van vlaai maken. Daarbij krijgt u een korte rondleiding met een leuke en leerzame indruk van de functie en activiteiten van de Bisschopsmolen door de eeuwen heen.

Discovery Game

Uw gezelschap gaat op ontdekkingstocht door Maastricht aan de hand van onze Discovery Game. Sightseeing, teambuilding, actie en gezelligheid staan centraal in deze city game. Gegarandeerd een unieke manier om zowel uw gezelschap als het prachtige Maastricht beter te leren kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Prijs - ??

Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat, fles champagne voor het winnende team, koffie & vlaai, rondleiding in De Bisschopsmolen en workshop vlaai maken. Exclusief BTW en overige horeca. De prijs is gebaseerd op een deelname van minimaal 8 personen.

Details

– 8 tot 60 personen
– duur arrangement: 3,5 tot 5 uur
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– voor kleinere groepen wordt een prijsaanpassing gemaakt

Direct boeken

Interesse in dit culinaire teambuilding arrangement vol gezelligheid, lekkernijen en sightseeing in Maastricht? Neem contact op met Mister Maastricht en wij regelen het voor u!

Contact
Bel of mail ons!
Ontdekken plus genieten? Neem contact op voor een event op maat!