Geniet van een unieke dag vol sightseeing, teambuilding, actie en fun. Met het Discovery Game + Segway Workshop arrangement van Mister Maastricht verveelt u zich geen moment!
De Segway

Ga op ontdekkingstocht door de binnenstad van Maastricht op een Segway; een ultramodern, zelfbalancerend eenpersoons voertuig. Het besturen van de Segway gaat door middel van gecontroleerde lichaamsbewegingen. Gegarandeerd een unieke manier om met uw gezelschap de stad te verkennen!

De Workshop

Tijdens de workshop laat een ervaring instructeur u zien hoe de Segway werkt. U leert hoe u dit voertuig veilig en met veel plezier kunt besturen. Na een oefenrondje gaat uw gezelschap op pad tijdens een unieke tour langs Maastrichtse hotspots en highlights voor gegarandeerd unieke sightseeing en teambuilding!

Discovery Game

Uw gezelschap gaat op ontdekkingstocht door Maastricht aan de hand van onze Discovery Game. Sightseeing, teambuilding, actie en gezelligheid staan centraal in deze city game. Gegarandeerd een unieke manier om zowel uw gezelschap als het prachtige Maastricht beter te leren kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Prijs - € 49,- p.p.

20-25 pers. Organisatiefee € 195,-
26-30 pers. Organisatiefee € 95,-
31+ pers. Geen organisatiefee.
Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat, workshop met Segways + instructeurs en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en horeca.

Details

– 20 tot 100 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– bij kleinere groepen maken wij een prijsaanpassing

Direct boeken

Interesse in dit uitdagende teambuilding arrangement vol actie, ontdekking en sightseeing in Maastricht? Neem contact op met Mister Maasticht en wij regelen het voor u!

Contact
Bel of mail ons!
Een actieve dag sightseeing in Maastricht? Wij regelen het voor u!