Ontdek het prachtige centrum van Maastricht met de Discovery Game van Mister Maastricht. Een gezellige combinatie van sightseeing, competitie, teambuilding en fun!

Onze vernieuwde Discovery Game is een City Game op maat. Uw gezelschap ontdekt al wandelend het oude centrum van deze prachtstad op een gegarandeerd originele manier. Het spel wordt voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen en gezelschap. De route, extra activiteiten, duur, start- en finishlocatie zijn flexibel.

Mister Maastricht’s Discovery Game is geschikt voor zowel grote als kleine groepen en voor alle leeftijden. Voor een vullend dag- en avondprogramma kan de game gecombineerd worden met onder andere een bezoek aan een bierbrouwerij, vlaaienworkshop, wijnproeverij of Mister Maastricht Pubquiz. Graag stellen wij een maatwerk arrangement voor uw gezelschap samen.

U speelt de Discovery Game in teams. Elk team krijgt een spelpakket mee met hierin een stadsplattegrond, detailfoto’s, vragen en opdrachten. Op de plattegrond staat een route aangegeven door het centrum van Maastricht. Deze route is op maat gemaakt en loopt langs typische lokale gebouwen, hotspots en bezienswaardigheden.

Onderling moet er samengewerkt worden om de detailfoto’s te spotten, vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Het team dat dit als beste en zo creatief mogelijk doet ontvangt aan het eind van de dag een heerlijke fles bubbels tijdens de prijsuitreiking. De Discovery Game is een originele en interactieve stadsspeurtocht door hartje Maastricht. En een gegarandeerd gezellige dag teambuilding voor uw gezelschap!

Prijs

8-15 pers. € 25,50 p.p.
16-20 pers. € 23,50 p.p.
21-30 pers. € 19,50 p.p.
31+ pers. € 17,50 p.p.
Inclusief organisatie, begeleiding, route op maat en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en horeca.

Details

– 8 tot 600 personen
– spel en opdrachten op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– Uitbreidingsmogelijkheden: lunch, workshop, borrel & diner
– neem contact op voor een dagprogramma op maat!

Boek nu

Wilt u meer weten over onze vernieuwde Discovery Game? Bel 043 325 84 82, mail naar info@mistermaastricht.nl of bekijk alle arrangementen met de Discovery Game in Maastricht!

Wij regelen het!
Bel of mail ons
Op actieve ontdekkingstocht door het centrum van Maastricht?