Ontdek het centrum van Maastricht tijdens een gezellige speurtocht en geniet van een heerlijke proeverij van lokale lekkernijen met het Discovery Game + De Smaakmaker arrangement.
De Smaakmaker

Adriaan de Smaakmaker is een unieke winkel in hartje Maastricht waar op ambachtelijke wijze verschillende mosterds, jams, chutney’s, azijnen, vinaigrettes en mayonaises worden geproduceerd. In dit arrangement maakt u kennis met dit bijzondere etablissement door een bezoek met een heerlijke proeverij.

De Proeverij

Tijdens de interactieve proeverij leert u over de geschiedenis van het bedrijf, de bereiding van de producten en oorsprong van de grondstoffen. U geniet van heerlijke mosterds en chutneys, begeleid door ambachtelijk brood, kaas en paté. Ook is het mogelijk om een glas Maastrichtse witte wijn hieraan toe te voegen.

Discovery Game

Uw gezelschap gaat op ontdekkingstocht door Maastricht aan de hand van onze Discovery Game. Sightseeing, teambuilding, actie en gezelligheid staan centraal in deze city game. Gegarandeerd een unieke manier om zowel uw gezelschap als het prachtige Maastricht beter te leren kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Prijs - € 32,50 p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat, proeverij en fles champagne voor winnende team. De prijs is gebaseerd op een deelname van 15 personen en meer. Voor kleinere groepen wordt een prijsaanpassing gemaakt.

Details

– 8 tot 120 personen
– duur arrangement: 1,5 tot 4 uur
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner

Direct boeken

Interesse in dit culinaire teambuilding arrangement vol gezelligheid, lekkernijen en sightseeing in Maastricht? Neem contact op met Mister Maasticht en wij regelen het voor u!

Contact
Bel of mail ons!
Sightseeing, gezelligheid en culinair genieten? Wij regelen het!