Het échte Maastricht ontdek je met het Discovery Game + De Bisschopsmolen arrangement van Mister Maastricht. Combineer sightseeing en teambuilding met cultuur en culinaire versnaperingen!
De Bisschopsmolen

De Bisschopsmolen stamt uit de elfde eeuw en is de oudste werkende molen in zijn soort in Nederland. Kwaliteit staat centraal in deze authentiek Maastrichtse bakkerij, waar heerlijke broden, cakes, koeken en vlaaien worden gemaakt. Een lust voor het oog én de smaakpupillen!

Het Bezoek

Halverwege het spel brengt u een bezoek aan de Bisschopsmolen aan de Stenenbrug. U wordt hier ontvangen met koffie en vlaai. Vervolgens geniet uw gezelschap van een informatieve rondleiding door de molen. Daarbij krijgt u een leuke en leerzame indruk van de functie en activiteiten van de Bisschopsmolen door de eeuwen heen.

Discovery Game

Uw gezelschap gaat op ontdekkingstocht door Maastricht aan de hand van onze Discovery Game. Sightseeing, teambuilding, actie en gezelligheid staan centraal in deze city game. Gegarandeerd een unieke manier om zowel uw gezelschap als het prachtige Maastricht beter te leren kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Prijs - € 37,50 p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat, fles champagne voor het winnende team, koffie & vlaai, rondleiding in De Bisschopsmolen en drankje. Exclusief BTW en overige horeca. De prijs is gebaseerd op een deelname van minimaal 15 personen.

Details

– 15 tot 100 personen
– duur arrangement: 2,5 tot 4 uur
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– voor kleinere groepen wordt een prijsaanpassing gemaakt

Direct boeken

Interesse in dit culinaire teambuilding arrangement vol gezelligheid, lekkernijen en sightseeing in Maastricht? Neem contact op met Mister Maastricht en wij regelen het voor u!

Contact
Bel of mail ons!
Geschiedenis, gezelligheid en culinair genieten? Wij regelen het!