Geniet van een actieve Discovery Game door het centrum van Maastricht in combinatie met een heerlijke BBQ in dit arrangement vol sightseeing, teambuilding en culinaire versnaperingen!
Discovery Game

Uw gezelschap gaat op ontdekkingstocht door Maastricht aan de hand van onze Discovery Game. Sightseeing, teambuilding, actie en gezelligheid staan centraal in deze city game. Gegarandeerd een unieke manier om zowel uw gezelschap als het prachtige Maastricht beter te leren kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

De Locatie

Sluit uw evenement in stijl af met een heerlijke en uitgebreide barbecue op een unieke locatie in de het bijzondere Maastricht. Kies voor een prachtig terras aan de Maas of een meer exclusieve locatie in de binnenstad, gecombineerd met een speciaal samengesteld drank- en wijnarrangement.

De BBQ

Tijdens de uitgebreide barbecue zal uw gezelschap genieten van broden, friet, salades, sauzen en verschillende soorten vlees – op locatie bereid door een ervaren chef. Geniet met collega’s of relaties van dit bijzondere, culinair verrassende arrangement, zeer geschikt voor echte Bourgondiërs!

Prijs - Vanaf € 45,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat, prijs voor het winnende team, BBQ en chef. Exclusief drankjes.

Details

– 20 tot 250 personen
– duur arrangement: 3,5 tot 6 uur
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en avondprogramma

Direct boeken

Interesse in dit culinaire teambuilding arrangement vol gezelligheid, lekkernijen en sightseeing in Maastricht? Neem contact op met Mister Maastricht en wij regelen het voor u!

Contact
Bel of mail ons!
Ontdekken plus genieten? Neem contact op voor een event op maat!